sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Romanttinen tekstiviesti.

Sää lauhtui nopeasti ja alkoi tuisku. En tiedä sataako lunta vai onko ilmassa oleva lumi puista tuulen irti repimää jo kertaalleen lepopaikan saanutta. Olen jotenkin perverssillä tavalla jo lapsesta pitäen pitänyt tuiskulumen hakkaamisesta kasvojani vasten. Lämpimästi pukeutuneena, kasvot tuiskua vasten on minulle miellyttävin tunne. Silmälasit vielä suojaavat silmiä eikä tarvitse siristää. Ilta oli jo hämärtymässä (kl 14.00) kun lähdin koirien kanssa jäälle. Kiersin pitkän lenkin jäällä ja nautin täysin siemauksin. Huomasin myös, että sairaus on taakse jäänyttä elämää ja voimat ovat palanneet.

Tulin takaisin mökille. Vedin huvikseni moottorikelkkaa käyntiin ja se lähti normaalilla neljännellä vedolla. Ajoin saman lenkin tuiskun lyödessä kasvoihin vielä kovempaa. Huomasin myös, että kelkka ei kulje täydellä teholla ja kun ajoin kelkan talliin, niin nostin konepellin ylös ja kokeilin. Aivan kuten arvelinkin, niin toinen tulppa oli kylmä. Onneksi minulla on jemmassa uusi tulppa, joten vaihdanpa sen kun jaksan.

En halunnut mennä sisälle, joten aloin sytytellä lyhtyihin uusia kynttilöitä. Laitoin tulet kahteen lyhtyyn tien varteen ja muutamaan tähän pihalle.  Marketta on tänään tulossa Rovaniemeltä ja on mukavaa, kun hän tuntee olevansa tervetullut. Marketalta tuli juuri teksiviesti, jossa hän kertoo Linja-auton vaihtuneen pikkubussiin , jota ajaa hänen näkemyksensä mukaa jo kauan eläkeiän ylittänyt mies. Siis jo senkin eläkeiän, jota vasta suunnitellaan. Marketta joutui toimimaan tulkkina ja oli luvannut saattaa Venäläisen rouvan Kuusamohotellille. Muut matkalaiset ovat myös itäisen naapurimaan kansalaisia.

Lähetin Marketalle seuraavan teksiviestin:

" Minä olin hetken onnellinen äskettäin ja vielä nytkin tunnen niin. Kävelin tuiskussa koirien kanssa pitkän lenkin. Ajoin kelkalla saman lenkin. Hain puita ja kun sytytin jäälyhtyyn tulen sinun iloksesi, niin tunsin olevani onnellinen. Pitkästä pitkästä aikaa. Toivon että onnellisuus tarttuisi sinuun yhtä helposti ja varmasti kuin ripuli."

Lähetin viestin ja luin sen uudestaan. Samalla totesin, että tällä viestillä ei ehkä kuitenkaan voitettaisi romanttisten tekstiviestien kilpailua.

1 kommentti:

  1. sun blogin taso vaan PASKENEE JA PASKENEE

    ja nyt ei taida olla edes puhe siitä mistä puute kun tuntuu että sitä vatsaflunssaakin oli ihan riittämiin hahahaaa

    VastaaPoista