tiistai 3. toukokuuta 2011

Ei nyt ehkä ole syytä hirveästi tuuletella.

Japanin tsunami, Neljä ydinvoimalaa savuaa. Egyptissä kansannousu ja Libyassa täysi sota. Muutenkin arabimaailma kiehuu. Osama Bin Laden tapetaan ja sanotaan, että se parantaa maailmanrauhaa. Johtuuko tämä vain vapun jälkeisestä alakulosta vai onkohan tämä maailma jotenkin hiukan sekaisin?

Okei. Jotenkin ymmärrän, että Osaman surmaaminen oli oikeutettua. Mutta minun mielestä ei pitäisi kaduilla juhlia tätä kuin jalkapallon maailmanmestaruutta. Otettaisiin asia vain kylmänä sotatapahtumana. Tämä yletön tuulettelu vain provosoi uusia terroristeja ja sota vain jatkuu ja jatkuu. valitettavasti tällä hetkellä jo maailmalla suunnitellaan isohkoja kostoiskuja. Taas viattomia kuolee.

3 kommenttia:

  1. Veit sanat suustani! Mielestäni tässä nyt esimerkiksi New Yorkin kaduilla asiaa juhlistavat oikein kaivavat kuoppaa itselleen.

    VastaaPoista
  2. juuri näin. viisaita sanoja.

    VastaaPoista
  3. Totta turiset. Ameriikan patrioottisuus on tyhmyydessään absurdia. Clintonkin huusi haastattelussa, että "Nyt näette, että ette voi meille mitään!". Mikäs sen provosoivampaa käytöstä... Ja muutenkin ihmeellinen arkkivihollinen muodostettu Osamasta kun suuretkin lehdet pistävät otsikkoja, kuten ROT IN HELL. Huhhuh.

    VastaaPoista