maanantai 21. toukokuuta 2012

Ajan tappamista sairaspäivänä

Olin pitkän viikonlopun eräkämpillä erakkona. Käytännössä sairastelin siellä itsekseni. On se ihmeellistä, että kun olin työmaailmassa en juuri koskaan ollut kipeänä. Täällä rennommalla meiningillä eläessäni tämä on jo toinen kunnon flunssa. Ehkä kiire ja stressi pitää flunssan loitolla.

Mökillä istuin yhtenä iltana nuotiolla ja kuinka ollakaan silmiini osui hiekassa makaava sammakko. Kamera oli käsillä ja pakkohan niin hyvin paikallaan pysyvää mallia oli kuvattava. Tässä omasta mielestäni paras osuma.

Sammakko maastopuvussa.
Yhtenä iltana saunaa lämmittäessä näin purossa uimassa jotain suurta. Onneksi terassin pöydällä oli kamerani pisimmän (200 mm) putken kanssa. Vaikka oli jo hämärää, niin otin muutaman heittolaukauksen. Tästä kuvasta ainakin erottaa, että purossa asustelee majava.  Se varmaan suunnittelee padon rakentamista johonkin kohti puroa.

Majava

Marketta ajoi eilen pyörällä 32 kilometriä ja tuli sairaan avuksi siivoamaan mökin ja ajamaan auton pois tänne lähemmäksi kirkonkylää. Auto menee tänään korjattavaksi, kun siitä on hajonnut nelivedonohjausyksikkö. Pikkusen ottaa pannuun, kun autot eivät nyt meinaa millään kestää täällä olemista. Marketta lähti kouluun ja vei auton pajalle. Jäin koirien kanssa sairastelemaan tänne järvimökille. Aurinko paistaa ja ajattelinkin, että samahan minun on istuskella laiturilla ja katsella elävää luontoa, kuin katsella televisiosta luonto-ohjelmaa. Näinkin kahden linnun parittelevan, sekä uivan piisamin. Aamulla laiturin vieressä oli myös kuikkapariskunta. Linnuista ja piisamista sain kuvankin, mutta laatu ei ole hyvä, joten en julkaise niitä. Riittäköön tuo suttuinen majavan kuva tätä suttulajia.

Tähän loppuun laitan muutaman telkkäkuvan, jotka nappasin puutarhatuolissa istuen ja sairastamisesta
nauttien karvahattu päässä.

Muodostelmalentoa






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti