tiistai 22. toukokuuta 2012

Prinsessa Madeleinelle mielekästä tekemistä.

Ruotsin tuleva kuningatar Estelle on nyt saanut nimensä pitkissä seremonioissa. Hän sai myös Ruotsin korkeimman kunniamerkin ilmeisesti tulevista ansioista? Barak Obama sai myös Nobelin rauhanpalkinnon tulevista rauhantöistään jo etukäteen heti kohta presidentiksi valintansa jälkeen.

Kuningashuoneet ovat mielenkiintoinen jäänne historiasta. Mikäs siinä jos on varakas maa ja haluaa tälläistä instituutiota ylläpitää. Minun puolestani lempiprinsessani Madeleine voitaisiin nimittää Suomen omaksi herttuattareksi. Me suomalaiset kun niin kovasti pidämme näistä kuninkaallisista menoista.

Yhtä asiaa olen täällä kannolla istuessani usein miettinyt. Madeleinehan on sen kuningatar Silvian perustaman hyväntekeväisyysjärjestön työntekijä. Tämä järjestö auttaa lapsia Yhdysvalloissa New Yorkissa. Mitenkähän se Silvia on aikoinaan päätynyt perustaa järjestön juuri tänne maailman rikkaimpaan maahan? Olisi nimittäin niitä hoidettavia lapsia tässä paljon lähempänäkin. Vaikka joissakin entisen itäblogin kaupungeissa. Toki aivan kaikki uuden muotivirtaukset eivät ensimmäisenä näissä kaupungeissa liiku.

Tämänkaltainen  hyväntekeväisyys on vähän sama asia, jos minä ilmoittaisin Nalle Wahlroosille, että voinko tulla auttamaan kevättöissä kartanon pellolla.

Olisi siis jotenkin mukavampaa, jos Silvia lopettaisi säätiön siellä ja lahjoittaisi varat vaikka jollekin paikalliselle lastensuojelujärjestöllä ja Madeleinelle hommia löytyisi täältä Suomesta herttuattaren edustustehtävistä. Madde ja Jenni voisivat vaikka käydä aina välillä bailaamassa Helsingin yössä, niin seiska ja iltapäivälehdet voisivat repia mukavia otsikoita.

Sammakkoprinssi odotta Prinsessa Madeleinea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti