keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Pentuelämää

Aurinkoinen aamu. Heräsin viiden jälkeen, enkä oikein saanut enää unta. Koira nukkui rauhallisesti makuuhuoneeseemme siirretyssä kuljetuspesässä. Katselin koiraa ja sitten se jo heräsikin. Otin koiran kainaloon ja menin sen kanssa ulos. Aamukasteisella nurmikolla kävellessäni mietin kuinka tällainen koira on mukava. Muuten olisin vain hakenut postin ja mennyt keittiöön lukemaan Aamulehteä. Nyt kävelin kahden koiran kanssa puistossa ja tyyni järvenselkä siinsi edessämme. Jotta idylli olisi täydellinen, niin kaksi joutsenta lensi järven pinnan tasossa.

Aamuisen kävelyhetken jälkeen otin lehden ja menin koirien kanssa keittiöön. Annoin pienelle koiralle ruuan ja se söikin kaiken halulla. Koska tiesin, että koira kakkii heti ruuan syötyään, niin lähdin uudelleen ulos ja otin lehden mukaan. Annoin koiran juoksennella vapaasti ja samalla luin lehteä. Tämä pentu on vielä ulkona sen verran arka, että istuskellessani se vain pyöri jaloissa ja välillä hyppi syliin. Lähdin ruuansulatusta parantaakseni (koiran) käveleksimään puistoon. Viivyimme varmaan 15 -20 minuuttia, mutta kakkaa vain ei tullut. Ajattelin, että ehkä se vain ei nyt tule tai ensimmäisellä aamukäynnillä on jo huomaamattani tehnyt sen.

Menin pennun kanssa takaisin keittiöön ja siellä koira sai jonkun adhd-kohtauksen ja juoksi villinä ympäri keittiötä. Ihmettelin koiran erilaisuutta sisällä ja ulkona. Tain rauhassa voileipää ja sitten näinkin mitä oli juuri tapahtunut. Siis aikaa ei kulunut varmaan sekuntiakaan. Matolle oli ilmestynyt kaksi läjää koirankakkaa (=haisevaa paskaa): Lievästi sanottuna otti kyllä pattiin. Toruin koiraa ja vein sen ulos. Tulin sisälle ja edelleen pannu kuumana siivosin paskoja lattialta. Aamuidylli oli mennyt pilalle ja taas ajattelin, että miksipä pitikään taas tämä koira hommata. Eikä tämä vielä tässä. Ulkona taas koira oli hyvin rauhallinen, mutta sisälle päästyä villi meno jatkui. Yhdet pissit vielä lattialle. Yritin mennä nukkumaankin, mutta ei siitä mitään tullut. Otin pennun kainaloon ja käppäilin tänne työmaalle kirjoittamaan tätä vuodatusta. Kun aloitin kirjoittamisen, niin tietokoneen hiiri alkoi liikkua oudosti. Pentuhan se sitä veti pöydän alta ja yritti vimmatusti purra hiiren johtoa poikki. Ilmeisesti hän ajatteli, että:" Minua et kyllä blogissasi moiti."

Nyt pentu istuu työpöytäni alla ja rauhallisesti mutustaa jotakin. Suloiselta kuulostaa. Siis mutustaa jotakin... Mitä hittoa se mutustaa työpöytäni alla? Eihän siellä pitäisi olla mitään mutusteltavaa!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti