maanantai 8. elokuuta 2011

Remonttiin taitaa joutua sekä mies, että auto.

Aamulla kirjoittelin yhden kirjeen ja hoitelin asioita. Puhuin pitkän puhelun ja kävin vähän kertomassa talosta pienelle ryhmälle. Näin kuinka taloon sisälle käveli usein käyvä asiakas, joka sattumalta on lääkäri. Sanoin, että vaikka on vapaapäiväsi, niin voisit avata minulle hetkeksi vastaanoton. Ärsyttävää, tiedän, mutta kun se sydämen syke vähän häiritsee ja oikeasti myös nostaa sekä verenpainetta, että sykettä.

Tarjosin tohtorille kahvit ja hänen kahvia juodessaan kertoilin edellä mainitulle ryhmälle vähän talosta. Lopetin kertomuksen siihen, että nyt pitää mennä asiakaslääkärin vastaanotolle. Kerroin eilisistä vaivoistani ja hän kuunteli tarkkaavaisesti. Esitti lisäkysymyksiä ja teki diagnoosia. Hän poissulki juttuja ja kertoi, että en nyt ihan välittömästi ole tähän kuolemassakaan. Se helpotti, sillä ensin pitää viedä auto korjattavaksi ja käydä katsomassa Turku- Euroopan kulttuuripääkaupunki.

Tohtori kyllä sanoi, että tämä pitää tutkia tarkemmin ja kehotti tulemaan hänen vastaanotolleen.Laboratoriokokeita täytyy myös ottaa, jotta vaiva tarkentuisi. Äkkisestään hän sanoi kolmekin eri vaihtoehtoa: Stressi, joku piilevä tulehdus ja rytmihäiriö. Oireet jatkuvat kyllä edelleen, mutta koitan ottaa iisisti.

Olen nyt tyttäreni Tampereen kämpillä. Vein auton vauriotarkastukseen merkkikorjaamoon. Venäjällä tullut vaurio piti katsoa. Korjausmies tutki auton ja sanoi, että parempi kun tällä ei enää ajeta. Sinne jäi auto tarkempaan tutkimukseen ja hoitoon. Ilmeisesti se tälli olikin paha ja vaurioitti myös kardaaniakselia. Pakoputkisto katalysaattoreineen mennee uusiksi myös ja pohjapanssarikin pitää uusia. Remonttiin taitaa joutua sekä mies, että auto.

Kohta lähden junalla kohti kotia tyttären kanssa. Hän tulee töihin ja hoitamaan koiria täksi viikoksi.

Huomenna viemme vaimoni kanssa vanhempani Turun lähelle isäni kurssitapaamiseen. Kurssi on ollut ilmeisesti jo yli 60 vuotta sitten. Vaimoni kanssa tutustumme Turun kulttuuripääkaupunkivuoden näyttelyihin ja tapahtumiin. Tai sitten makaamme vain hotellihuoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti