torstai 4. elokuuta 2011

Viikonloppuerakko.

Luin tiistaina sunnuntain Hesaria ja noteerasin siinä pienen ilmoituksen. Mielenkiintoista ajattelin, olisipa mukavaa mietin, mutta laskin lehden lattialle. Tänä aamuna kuudelta heräsin ja päässäni oli ajatus tästä lehdestä. Lehti oli hävinnyt sänkyni vierestä. Muistin kuitenkin mistä on kyse ja syöksyin internettiin. Googlasin ja hetken päästä löysin etsimäni. Näyttää hyvältä. Olisi ehkä mahdollista. Tein päätöksen.

Pyrin opiskelemaan valokuvausta Kuusamo-opistoon. Tai siis pyrin valokuvauslinjalle Kuusamo-opistoon.
Ei en aio ruveta valokuvataiteilijaksi. En aio myöskään alkaa valokuvaajaksi, mutta aioin oppia kuvaamaan paremmin ja ottamaan parempia kuvia. Aion oppia ymmärtämään mitä valokuvaus on. Kaikkihan osaavat painaa nappia ja ottaa valokuvia, mutta miksi jotkut ottavat parempia valokuvia kuin toiset. Siitä aion ottaa hiukan selvää.

Jatkoin nettisivujen selaamista ja totean, että haku päättyy 1.8! Nyt on neljäs kahdeksatta ja hääpäiväni! Katson yhteystietoja ja näen rehtorin nimen. Juoksen työpaikalleni ja lähetän hänelle sähköpostia. Löytyisikö vielä paikkoja hämäläiselle, joka vasta nyt huomasi hakea opiskelijaksi? Lähetän myös sähköisen kaavakkeen, jolla opiskelupaikkaa haetaan. Kaavake menee perille ja parin tunnin päästä tulee rehtorilta vastaus, että pari paikkaa on jäljellä. Jos olen oikeasti kiinnostunut, niin pitää toimia nopeasti. Minä toimin nopeasti ja sain jo iltapäivällä viestin, että tervetuloa Kuusamoon.

Tämän kuun lopulla alkaa toukokuulle kestävä valokuvauskurssi. Päätoimista opiskelua. Opin kuvausta sekä digitaalisella, että perinteisellä järjestelmäkameralla. Studiokuvausta, luontokuvausta, kuvien kehittämistä liemissä. Kuvan käsittelyä. Kaikkea valokuvauksesta.

Olen ottanut elämäni aikana paljon valokuvia. Tästä blogista valokuvat puuttuvat kokonaan. Aikaisemmissa käytin niitä kuvittamaan tekstejä. Tähän blogiin en tarkoituksella ole laittanut kuvia, koska olen halunnut opetella kirjoittamaan ilman kuvien apua. Niin aion tehdä tulevaisuudessakin. Saatan joskus kirjoittaa valokuvista ja valokuvauksesta ilman valokuvia. Ehkä sitten teen myös valokuvablogin ilman tekstiä. Se voi sitten vaikka kertoa kirjoittamisesta.

Totaalinen erakkous siirtyy eteenpäin. Olen vain viikonloppuerakko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti