tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kevät sekoittaa miehen pään.

Eilinen kevätpäivä sai pään sekaisin. Ajattelin ajella vähän vanhalla koneella kevään kunniaksi, mutta se ei millään käynnistynyt. Kutsuin kaverin korjaamaan, mutta vaikka tehtiin kaikki temput, niin ei lähtenyt käyntiin. Mangneetosta ei tullut tulpalle viestiä, että kipinä pitäisi laittaa, jotta moottorin voimat saisi valjastettua iloiseen kevätmenoon. Kun kävimme ostelemassa uusia tulppia paikallisessa alan liikkeessä, niin katseeni siirtyi myynnissä olevaan oranssiin kaunottareen. Vitsailinkin, että jos ei saada vanhaa kuntoon, niin tulen ostamaan uuden pelin.

Kun kolmannen kerran tulimme liikkeeseen eräs ratkaiseva osa kädessä, niin sanoin myyjälle, että koita nyt edes piilottaa tuo hymysi. Niinpä hankin uuden vehkeen. Kypärä oli jäänyt mökille pohjoiseen, mutta laitoin lipan taakse ja kuulosuojaimet korville. Nykäisin koneen käyntiin ja annoin palaa tukka hulmuten. Painoin illan aikana menemään kolme tankillista ja ajo tuntui hyvältä. Huomattavasti vakaampi ajettava kuin entinen. Puri pintaa kuin unelma. Kauniin värinen ja kävi käteen, niin kuin olisi aina siinä ollut. Illalla oli pakko lopettaa, kun voimat alkoivat hiipua. Palasin kotiin saunomaan. Saunassa mietin, että todella hyvä ostos tämä Husqvarna 440 - Moottorisaha. Ammattimiesten laatua.

Tänään lähdetään taas kohti erakkotukikohtaa. Pääsiäinen vietetään siellä kosken kohinasta ja kevään tulosta nauttien. Otamme myös vanhempani mukaan pääsiäisen viettoon ja veljenikin tulee sinne vaimonsa kanssa. Pieni pala erakkoutta jälleen isossa seurassa. Kyllä varmaan löytyy myös hyviä nautinnollisia rauhallisia yksinolon hetkiä.

Otan koneen mukaan ja raportoin myös sieltä.

Perussuomalaiset voittivat vaaleissa ja siksipä teinkin eilen metsurin hommia ja kuuntelin kuulokkeista iskelmäradiota. Tänään menen sitten muun 81 % kunniaksi lomalle pohjoiseen isohkolla ruotsalaisvalmisteisella autollani.  Nyt kamppeet autoon ja matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti