lauantai 2. huhtikuuta 2011

Työn iloa

Kuten arvelinkin, niin tämän päivän tapaaminen herätteli taas työhalut kesän projektia varten. Vietimme aikaa ja suunnittelimme kesää neljä tuntia. Kaikki sujui kuin tanssi ja tapasin paljon uusia ihmisiä ja osaa ennestään tuttuja en ollut nähnyt pitkään aikaan. Into työhön palasi ja ammattini hyvät puolet tulivat taas esiin. Ainahan minä innostun tässä vaiheessa ja projektin viimeiset pari kuukautta on ammattini parhaita jaksoja. Raskaita mutta antoisia. Tästä eteenpäin kohti lopullista päämäärää on hauskan haastavaa puskea. Kaikkien palasten on loksahdettava paikoilleen. Ainakin melkein kaikkien.

Ennen tapaamista tuntui kyllä suhteellisen väsyttävältä ja tunsin hiukan jännitystäkin. Mutta kun ihmiset tulivat sisälle ja tervehdimme, niin joku tuttuus virtasi sisälleni ja rauhoituin. Tarjosimme vieraille keittoa ja samalla jutustelimme niitä näitä. Siitä se sitten lähti taas. Kesän projektipäällikkö kävi hänen vastuualueen asioita läpi ja minä kertoilin minun hoidossa olevista asioista. Kävimme kaikkien osallistujien kanssa läpi heidän suunnitelmiansa ja täytyy sanoa, että hyvältä tuntuu tuleva. Todella hyvältä.

Tänään makailen sohvalla ja lepäilen. Käyn saunassa ja nautiskelen. Huomenna pidetään pyhäpäivää ilman suunnitelmaa. Nautitaan elämästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti