perjantai 11. maaliskuuta 2011

Kalaruokaa

Kosken suvantopaikassa oli noin 45 senttiä jäätä. Kairasimme kolme reikää ja pilkimme noin kaksi tuntia. Tai oikeammin veli pilkki ja minä lapioin aina lunta pois uusia reikiä varten. En ole oikein koskaan ollut erityisen kova pilkkimies. Kiinnostavaa sinänsä ruuanhankintamuotona, mutta aika tylsän tuntuista varsinkin, jos ei tule mitään. Tässä metsämme läpi virtaavassa joessa on todistettavasti ainakin haukia, ahvenia, särkiä, harria ja tammukkaa. Myös yläjuoksulla olevalla järvellä on ollut järvitaimenta, joten tätä kautta ne on sinne myös nousseet.  Eli hyvä ruokapankki on tuossa 30 metrin päässä.

Kohta alammekin sitten syödä kalaruokaa perunoiden ja punikkitattien ja sipulin kanssa. Kalana on tällä kertaa muikku. Siis koska pilkillä ei tullut mitään, niin vedämme purkista Pieliseltä kalastettua säilykemuikkua.

1 kommentti:

  1. Huijari Ha haaaa
    Luin innolla blogia, koska tekstarilla kehuit mahan olevan täynnä kalaruokaa ja laitoit pilkkikuvankin. No olihan mukava odottaa kotiinpääsyä, jotta voi lukea blogin. Luulin harreja olevan useita.
    P

    VastaaPoista